چگونه قدرت آنتندهی گوشی خود را افزایش دهیم؟
به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، وقتی نمی توانیم کیفیت آنتن دهی اپراتور را بالا ببریم؛ با چند ترفند قدرت آنتن دهی گوشی خودمان را بهتر کنیم.
به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگاران، هیچ چیزی ناامیدنماینده تر از تجربه آنتن دهی ضعیف تلفن همراه نیست. از تماس های رها شده بگیرید تا پیغام هایی که ارسال نمی شوند و اینترنت ضعیفی که نمی توانید با آن صفحه ای را باز کنید یا استریم کند و با تاخیر و قطعی مکرر یک بازی زنده فوتبال!
سیگنال دهی ضعیف گوشی می تواند هم ناراحتی و اعصاب خردی شما را به همراه داشته باشد و هم جریان کار های شما را به تاخیر بیندازد. شما نمی توانید دکل های مخابراتی یا آنتن های BTS را بیشتر کنید، ولی ترفند هایی داریم که باعث بهبود قدرت سیگنال های گوشی شما می شوند تا مسائل آنتن دهی را کمتر کنید.
کیس گوشی را دور بیندازید
بعضی از قاب های گوشی می توانند قدرت آنتن دهی گوشی را کاهش دهند و در ارتباطات رادیویی اختلال ایجاد نمایند. به ویژه، قاب های با طراحی های غیراستاندارد یا از جنس فلز برای سیگنال دهی گوشی مضر هستند. بهتر است یک بار قاب گوشی را درآورده و قدرت آنتن دهی را آزمایش کنید. چندین روز بدون قاب گوشی زندگی کنید و کیفیت تماس ها و اینترنت را زیر نظر بگیرید.
باتری گوشی را همواره شارژ نگه دارید
شارژ باتری کم می تواند روی توانایی ارسال و دریافت سیگنال های رادیویی گوشی تاثیرگذار باشد. عملکرد باتری روی آنتن دهی بیشتر از تصور شما است. همواره سعی کنید شارژ باتری گوشی خود را بالای 25 درصد نگه دارید. همراه داشتن یک پاوربانک و شارژر قابل حمل، به ویژه در مناطق کوهستانی، بیابانی و جاده ای که احتیاج به قدرت ارسال سیگنال های بیشتری است؛ یاری می نماید آنتن دهی بهتری داشته باشید.
از وای فای کالینگ استفاده کنید
ممکن برای شما سرعت وای فای خانگی بهتر از آنتن دهی گوشی موبایل باشد. در این مواقع می توانید از قابلیت Wi-Fi Calling استفاده کنید. با چند تنظیم ساده می توانید در گوشی خود از تماس های تلفنی مبتنی بر وای فای استفاده کنید.
در گوشی های آیفون جهت Settings > Phone > Wi-Fi Calling را طی نموده و مطمئن شوید که این قابلیت روشن و فعال است.
در اسمارت فون های اندرویدی این ویژگی می تواند در بخش های مختلف باشد. برای یافتن این تنظیم می توانید وارد اپلیکیشن Settings شده و برای Wi-Fi calling جست وجو کنید. البته، باید در ایران و برای اپراتور های مختلف آنالیز کنید این قابلیت فعال است یا خیر!
روش دیگر استفاده از قابلیت Wi-Fi Calling، نصب اپلیکیشن ها یا سرویس هایی است که امکان استفاده از این گزینه را روی گوشی فراهم می نمایند. بسیاری از اپلیکیشن های پیغام رسانی با این قابلیت کار می نمایند و اجازه می دهند تماس تلفنی داشته باشید.
تنظیمات گوشی را آنالیز کنید
مطمئن شوید تنظیمات گوشی شما درست هستند. به اپراتور و شبکه موبایل درستی وصل شدید و قابلیت های استفاده از صدا و داده روی این اپراتور فعال است. با آنالیز تنظیمات، ممکن است احتیاج باشد از میان چندین شبکه موبایل یک اپراتور، شبکه بهتر و مناسب تر برای خودتان را انتخاب کنید یا اینکه دست به آزمایش بزنید تا بهترین شبکه برای آنتن دهی را بیابید.
در گوشی های آیفون از جهت Settings > Cellular می توانید به تنظیمات شبکه موبایل دسترسی پیدا کنید. در اندروید، باید جهت را Settings > Network & internet را دنبال نموده یا در گوشی های سامسونگ وارد تنظیمات Settings > Connections > Mobile networks شوید.
اگر نمی توانید اطلاعات شبکه موبایل را ببینید یا شک دارید به بهترین گزینه وصل شدید یا خیر؛ می توانید تنظیمات شبکه موبایل را ریست نموده که بعضا بعضی اوقات باعث بهبود آنتن دهی می گردد.
در گوشی آیفون برای ریست کردن تنظیمات شبکه موبایل گوشی جهت Settings > General > Reset > Reset Network Settings را پیش بروید. یادآوری می کنیم که با این کار رمز های عبور شبکه و وای فای باید دوباره وارد شوند.
در تلفن همراه های اندرویدی، از یک دستگاه تا دستگاه دیگر با تنظیمات متفاوتی برای ریست تنظیم شبکه موبایل روبرو هستیم. مثلا در گوشی پیکسل 4 باید جهت تنظیمات Settings > System > Reset options > Reset Wi-Fi, mobile, and Bluetooth را پیش بروید، ولی در گوشی گلکسی اس 10 سامسونگ تنظیمات Settings > General management > Reset > Reset network settings در دسترس هستند.
اپراتور خود را تغییر دهید
هر شرکت مخابراتی و اپراتور موبایل یک پوشش شبکه دارد که نشان می دهد در کدام مناطق آنتن دهی بهتری دارند و پوشش شبکه 3 G یا 4 G آن ها چگونه است.
می توانید وارد سایت اپراتور های موبایل شهر و پوشش شبکه آن ها را برای منطقه خود آنالیز کنید و بعد اگر متوجه شدید یک اپراتور دیگر پوشش شبکه بهتری دارد؛ اپراتور خود را تغییر دهید.
گاهی اوقات یک اپراتور پوشش شبکه 3 G در مکان شما دارد و 4 G ضعیف است، ولی اپراتور دیگری دقیقا در 4 G قوی تر است.
به مکان بهترین بروید
اگر داخل خانه یا محل کار خود آنتن دهی موبایل ضعیفی دارید، ولی هر بیرون می روید؛ سیگنال دهی بسیار بهتر می گردد؛ باید نتیجه گرفت ساختمان محل سکونت یا کار شما مانع دریافت سیگنال های موبایل می گردد.
اگر در خارج از خانه هستید و باز هم آنتن دهی خوبی ندارید؛ ممکن است یک برج و ساختمان بلند، درختان یا هر چیز دیگری مانعی در جهت پخش امواج رادیویی است یا باعث تداخل امواج شده است.
در مکان های شلوغ و پر تراکم مانند استادیوم ها، کنسرت ها، جشنواره های موسیقی یا مراکز خرید و تفریحی شهر ها باز هم باید منتظر تداخل امواج و آنتن دهی بد باشیم.
به طور کلی، ساختمان های بلند، برج ها و سیستم های بی سیم نصب شده روی آن ها یک مانع عظیم سر راه آنتن دهی گوشی های موبایل هستند.
اتصال به آنتن های موبایل را تازه سازی کنید
بعضی اوقات گوشی شما سعی نموده در یک نقطه، به نزدیک ترین دکل مخابراتی یا آنتن موبایل BTS وصل گردد که لزوما قوی ترین آنتن دهی نیست.
کافی است یک بار آنتن دهی گوشی را تازه سازی کنید تا با جست وجوی دوباره برای اتصال به آنتن های موبایل، به یک دکل BTS قوی تری وصل گردد. برای این کار کافی است گوشی را برای چندین دقیقا روی حالت پرواز (airplane mode) قرار دهید و دوباره به حالت عادی برگردانید.
رپیتر نصب کنید
یکی از روش های بهبود آنتن دهی، نصب دستگاه های تقویت نماینده امواج یا repeater است. این دستگاه ها، امواج ورودی را دریافت و با قدرت بیشتری دوباره پخش می نمایند. این کار باعث می گردد گوشی شما سیگنال های قوی تری دریافت کند.
یک repeater می تواند کاملا مشکل آنتن دهی ضعیف در خانه یا خودرو را برطرف کند؛ فقط در هر مکانی که پریز برق وجود داشته باشد؛ قابلیت کار کردن دارند. پس از خرید یک رپیتر امواج موبایل، باید بهترین نقطه برای نصب آن ها را انتخاب کنید و در مکانی قرار ندهید که مسدودنماینده امواج است.
منبع: جام جم آنلاین