انواع غذای نونی با مرغ ساده و بسیار لذیذ

به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، غذاهای نونی با مرغ و جعفری، با مرغ ریش ریش، با مرغ و سیب زمینی و غذای نونی با مرغ و پیاز، در لیست غذای ساده با مرغ بوده که خیلی سریع و ساده قابل تهیه هستند.

انواع غذای نونی با مرغ ساده و بسیار لذیذ

خبرنگاران | سرویس آشپزی - گوشت مرغ، نوعی گوشت سفید پرطرفدار است که در تهیه بسیاری از غذا های خوشمزه به کار می رود؛ غذا هایی که می توان به راحتی و در زمان کوتاهی آماده کرد و به عنوان نهار یا شام مورد استفاده قرار داد. خورشت مرغ و زرشک پلو با مرغ از جمله غذاهای رایجی هستند که با مرغ تهیه شده و با برنج سرو می شوند؛ اما غذا های نونی با مرغ نیز دارای تنوع بالایی بوده و بسیار سریع و راحت قابل تهیه هستند. از این رو در این مطلب 6 نوع غذای سریع و ساده نونی با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد؛ با ما همراه باشید.

عناوین اصلی مطلب عدم نمایش

1. غذای نونی با مرغ و جعفری

2. غذای نونی با مرغ ریش ریش

3. غذای نونی با مرغ و سیب زمینی

4. غذای نونی با سینه مرغ

5. غذای نونی با ران مرغ

6. غذای نونی با مرغ و پیاز

بهترین منوی غذای نونی با مرغ

1. غذای نونی با مرغ و جعفری

مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان600 گرم
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
سیر له شده3 حبه
گوجه فرنگی گیلاسی200 گرم
رنده پوست لیمو ترش زرد1 قاشق چای خوری
لیمو ترش تازه1 عدد
جعفری خرد شده3 قاشق غذاخوری
کنجد1 قاشق غذاخوری
زردچوبه1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور تهیه

  1. روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، سپس سیر له شده را به آن اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا سبک شود.
  2. سینه مرغ را به صورت نوار های باریکی برش زده و به سیر اضافه کنید، کمی فلفل سیاه روی آن بپاشید و حرارت را روی متوسط قرار دهید.
  3. مرغ را حدود 10 الی 15 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید.
  4. کمی زردچوبه به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  5. گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و به مرغ اضافه کنید، یکی دو دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا گوجه ها نرم شوند.
  6. کمی نمک، رنده پوست لیمو و آبلیمو را اضافه کرده، مواد را هم بزنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا مرغ مزه دار شود.
  7. در انتها کنجد و جعفری خرد شده را اضافه کرده، خوراک را هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.
  8. خوراک مرغ و جعفری را در ظرف سرو بکشید و تا داغ است همراه با نان میل کنید.

این دستور می تواند در کم ترین زمان ممکن، به شما یک شام ساده با مرغ بدهد که از خوردنش سیر نشوید!

2. غذای نونی با مرغ ریش ریش

مواد لازم
سینه یا ران مرغ1 تکه
سیب زمینی بزرگ1 عدد
هویج بزرگ1 عدد
آرد1-2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
پنیر پیتزای رنده شده2 قاشق غذاخوری
پودر سیر1/2 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل1 قاشق چای خوری
نمک، فلفل و پودر کاریبه میزان لازم

طرز تهیه

  1. مرغ را همراه با یک پیاز کوچک، کمی نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و 2 عدد برگ بو در یک لیوان آب بپزید.
  2. گوشت مرغ را پس از پختن از استخوان جدا کرده و ریش ریش کنید.
  3. سیب زمینی را آبپز کنید، سپس پوست بگیرید و رنده کنید.
  4. هویج را پوست بگیرید، بپزید و رنده کنید.
  5. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید، نمک، فلفل، پودر سیر، پودر زنجبیل و پودر کاری را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا یکدست شوند.
  6. سیب زمینی و هویج پخته و رنده شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
  7. مرغ ریش ریش و پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید تا مایه یکنواختی حاصل شود.
  8. روغن را در تابه، روی حرارت ملایم داغ کنید و مایه کوکو را در آن سرخ کنید.
  9. این غذای لذیذ را همراه با نان و سبزی خوردن سرو کنید.

نوش جان . . . این هم یک غذای حاضری با مرغ که بسیار خوشمزه است!

در این مطلب می توانید طرز تهیه ساندویچ مرغ ریش ریش را در بخش آشپزی خبرنگاران مطالعه نمایید.

3. غذای نونی با مرغ و سیب زمینی

مواد لازم
ران مرغ بدون پوست1 کیلوگرم
برگ اسفناج کوچک150 گرم
گوجه فرنگی خرد شده400 گرم
پوره گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز2 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چای خوری
آرد ساده1 قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا1 قاشق چای خوری
زنجبیل تازه پوست گرفته و خرد شده1 تکه 3 سانتیمتری
سیر خرد شده2 حبه
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
سیب زمینی450 گرم
گشنیز خرد شده2 قاشق غذاخوری

روش تهیه

  1. سیب زمینی را پوست بگیرید و به تکه های 1.5 سانتیمتری برش بزنید.
  2. 2 قاشق غذاخوری سرکه، 1 قاشق چای خوری گرام ماسالا (ادویه هندی)، آرد، گوجه فرنگی خرد شده، پوره گوجه فرنگی، زنجبیل، سیر، 1/2 قاشق چای خوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل در غذاساز بریزید تا کاملا مخلوط شده و به شکل سسی یکدست درآیند.
  3. ران مرغ را پوست گرفته و روی آن کمی نمک و فلفل سیاه بپاشید.
  4. سیب زمینی خرد شده را کف قابلمه ای با سایز بزرگ پهن کنید و تکه های مرغ را روی آن بچینید.
  5. سس را روی مرغ بریزید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید.
  6. پس از 3-2 ساعت، در قابلمه را بردارید و اسفناج را به آن اضافه کنید.
  7. غذا را به مدت یک دقیقه هم بزنید تا اسفناج نرم شود و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر با در باز بپزد تا سس آن غلیظ شود.
  8. یک قاشق چای خوری سرکه و گشنیز خرد شده را به غذا اضافه کنید و نمک آن را میزان کنید.
  9. غذا آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.

نکته: این غذا را با سس کچاپ میل کرده و از طعم آن لذت ببرید.

4. غذای نونی با سینه مرغ

مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان4 عدد
ژامبون گوشت6 ورق
عسل1 قاشق غذاخوری
سس خردل1/2 لیوان
سس مایونز1/2 پیمانه
قارچ ورقه شده1 لیوان
پنیر پیتزای رنده شده2 لیوان
جعفری خرد شده2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه

  1. کمی نمک و فلفل روی سینه مرغ بپاشید، روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
  2. فر را روی حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  3. سس مایونز، سس خردل، عسل و پیاز داغ را در کاسه ای ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  4. کمی روغن در تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های مرغ را از یخچال خارج کرده و در روغن داغ سرخ کنید تا اطراف آن ها کاملا طلایی شود.
  5. تکه های مرغ سرخ شده را در ظرف پیرکس مقاوم به حرارت بچینید، نیمی از سس خردل و عسل که قبلا آماده کرده بودید روی آن بریزید.
  6. سپس قارچ ورقه شده و در انتها پنیر پیتزای رنده شده را در دو لایه بر روی مرغ ها بریزید.
  7. ظرف را به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا مرغ بپزد و پنیر پیتزا ذوب شود.
  8. غذا را از فر خارج کرده و جعفری خرد شده را روی آن بپاشید.
  9. این غذا را همراه با سس خردل و عسل میل کنید.

5. غذای نونی با ران مرغ

مواد لازم
ران مرغ بدون استخوان و برش خورده به صورت نوارهای باریک 1 کیلوگرم
بادام هندی250 گرم
روغن3-2 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده2 عدد
سیر2 حبه
زنجبیل تازه خرد شده1 تکه 2 سانتیمتری
تخم گشنیز2 قاشق غذاخوری
زیره1 قاشق غذاخوری
میخک4 عدد
چوب دارچین 1 تکه 3 سانتیمتری
نارگیل تازه خرد شده100 گرم
فلفل سبز خرد شده2 عدد
نمکبه میزان لازم

مراحل تهیه

  1. سیر له شده، زنجبیل خردشده، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، میخک و دارچین را در تابه ای ریخته، بدون روغن روی حرارت ملایم قرار داده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا بوی ادویه به مشام برسد.
  2. پیاز خرد شده و نیمی از بادام هندی را به ادویه اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود و کمی رنگ بگیرد.
  3. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مخلوط خنک شود، سپس در غذاساز میکس کنید و 200 میلی لیتر آب به آن اضافه کنید تا نرم شود.
  4. کمی روغن در تابه، روی حرارت ملایم داغ کنید و سپس مخلوط فوق را به آن اضافه کنید؛ مخلوط را حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید و سپس فلفل سبز خرد شده را به آن اضافه کنید.
  5. حرارت را کمی زیاد کرده و سپس تکه های مرغ را به تابه اضافه کنید.
  6. حدود 5 دقیقه به تفت دادن مرغ ادامه دهید و سپس باقیمانده بادام هندی را به تابه اضافه کنید.
  7. مخلوط مواد را 5 دقیقه دیگر روی حرارت متوسط هم بزنید، سپس 600 میلی لیتر آب اضافه کنید.
  8. اجازه دهید آب به جوش آید، سپس حرارت را کم کرده و صبر کنید تا غذا به مدت 15-10 دقیقه بپزد تا برش های مرغ کاملا نرم شود.
  9. غذا آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و با بادام هندی بو داده و پیاز سرخ شده تزیین کنید.

6. غذای نونی با مرغ و پیاز

مواد لازم
مرغ تکه تکه شده1 کیلوگرم
پیاز رنده شده درشت2 عدد
روغن مایع2-3 قاشق غذاخوری
محلول زعفران3-4 قاشق غذاخوری
آبلیموی ترش2-3 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل1 قاشق چای خوری
نمکف فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم

دستور تهیه

  1. تکه های مرغ را با نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل و کمی زردچوبه آغشته کنید، روی آن را سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
  2. کمی روغن در تابه ای ریخته و تکه های مرغ را در آن بچینید.
  3. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیاز رنده شده را روی مرغ ها بریزید، به طوری که روی مرغ ها کاملا با پیاز پوشانده شود.
  4. در تابه را بسته و اجازه دهید مرغ روی حرارت خیلی ملایم به مدت 2-1 ساعت بپزد.
  5. پس از این مدت، مرغ ها را برگردایند، کمی مخلوط آبلیمو و محلول دم کرده زعفران روی آن بریزید و صبر کنید تا به خورد مرغ رود.
  6. غذا را در ظرف سرو بکشید و کنار آن سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ قرار دهید.
  7. این غذا را همراه با نان سرو کنید.

سخن آخر

گوشت مرغ به دلیل سلامتی بیشتر نسبت به گوشت قرمز، طبخ سریع، خوشمزگی و قیمت مناسب، از جمله مواد غذایی پرکاربرد در آشپزی است که در تهیه انواع غذا با مرغ استفاده می شود. این روز ها غذا های نونی در میان مردم محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند، غذا هایی که با استفاده از مرغ در زمان کوتاهی آماده می شوند و از ارزش غذایی بالایی برخوردارند. ما در این مطلب چند نوع غذای نونی با مرغ را معرفی کردیم، شما نیز می توانید تجربیات خود را در این زمینه با سایر مخاطبان سایت در میان بگذارید. همچنین در انتها پیشنهاد می کنیم از مطلب طرز تهیه انواع غذا با مرغ چرخ کرده (5 نوع) نیز در خبرنگاران دیدن کنید.

منبع: setare.com
انتشار: 14 تیر 1400 بروزرسانی: 14 تیر 1400 گردآورنده: aliporerahmati.ir شناسه مطلب: 986

به "انواع غذای نونی با مرغ ساده و بسیار لذیذ" امتیاز دهید

2 کاربر به "انواع غذای نونی با مرغ ساده و بسیار لذیذ" امتیاز داده اند | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انواع غذای نونی با مرغ ساده و بسیار لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید