خیز یک استارت آپ برای ورود نانومواد به صنعت باتری

به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، یک استارت آپ که پیروز به توسعه فناوری نانوذرات مورد استفاده در باتری شده، با جذب حمایت اقتصادی به دنبال تجاری سازی این فناوری و استفاده از آن در باتری های تجاری است.

خیز یک استارت آپ برای ورود نانومواد به صنعت باتری

به گزارش گروه فناوری خبرنگاران، نانوم (Nanom) یکی از استارت آپ های نانویی مستقر در ایسلند، 3 میلیون دلار حمایت اقتصادی برای توسعه فناوری ساخت نانومواد جمع آوری کرد، نانوموادی که می تواند عملکرد باتری را افزایش دهد.

این شرکت فرایندی برای فراوری نانوذرات مورد استفاده در باتری در اختیار دارد که به راحتی می توان آن را فراوری کرد و انتظار می رود طی چند ماه آینده شرکای خود را برای تجاری سازی این محصول معرفی کند. استفاده از این فناوری در باتری ها موجب بهبود 9 برابر باتری های نیکل-آهن در دستگاه های ذخیره انرژی در مقیاس عظیم می گردد.

آرمان کوجیچ، مدیرعامل شرکت نانوم می گوید: تصور کنید که دستگاه های الکترونیک اطرف شما باتری 9 برابر بیشتر ظرفیت داشته و سرعت شارژ بهتری داشته باشند. همه این ویژگی های مثبت در حالی است که این فناوری کاملاً برای محیط زیست سبز است. اکنون باتری خودرو های الکتریکی خود را به همان روش تصور کنید که می توانید آن را با یک بار شارژ در مسافت های هزاران کیلومتری رانندگی کنید. حتی یکی از دیوار ها در خانه شما تبدیل به یک باتری غول پیکر و ایمن می گردد که شما را از شبکه برق شهری بی احتیاج می نماید. ما می توانیم همه این ها را امروز و به روشی سبز و مناسب برای کره زمین و بهتر از نسل فعلی باتری های موجود در بازار ارائه کنیم.

افزایش عملکرد برای باتری های یون لیتیوم حتی بیشتر از این است و کوجیچ می گوید که او در حال صحبت با طیف گسترده ای از شرکت های حمل و نقل، ذخیره سازی ثابت و باتری است تا از این نانوذرات در طراحی های اختصاصی خود استفاده نمایند.

از فناوری نانومواد می توان برای ایجاد باتری های حالت جامد با الیاف کربن و ابریشم که با الکترولیت کار می نماید نیز استفاده کرد. این می تواند برای فراوری باتری در وسایل نقلیه الکتریکی مانند خودرو و قایق استفاده گردد. این شرکت قبلاً یک پروژه آزمایشی را اجرا نموده بود که در آن یک قایق برقی 1 متری ساخته شده بود که بدنه قایق به باتری تبدیل شد.

فرآیند فراوری مورد نظر این شرکت منجر به ساخت نانوذراتی می گردد که به وسیله مخلوط کردن آن ها در دوغاب که بخشی از استاندارد تمام خطوط فراوری باتری است، موجب افزایش سطح انرژی در باتری های موجود می گردد. نانوم در فرآیند فراوری خود به مقیاس انبوه رسیده است و می تواند احتیاج های بازار باتری را برآورده کند که یک چالش اساسی برای فراوری نانوذرات است.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 30 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1400 گردآورنده: aliporerahmati.ir شناسه مطلب: 917

به "خیز یک استارت آپ برای ورود نانومواد به صنعت باتری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خیز یک استارت آپ برای ورود نانومواد به صنعت باتری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید