8 بیماری که با نخوردن آب سراغ مان می آید!

به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، کارشناسان توضیح می دهند افرادی که مصرف آب خود را به بیش از یک و نیم لیتر افزایش می دهند، می توانند در سال 17 هزار و 400 کیلوکالری بسوزانند و افزایش متابولیسم را در حد شگفت انگیزی تجربه کنند.

8 بیماری که با نخوردن آب سراغ مان می آید!

اگر آب نخوریم چه اتفاقی می افتد؟

کم آبی جدی بدن می تواند منجر به مسائل گوارشی، کلیوی، خستگی، سردرد، مسائل پوستی و مسائل مثانه شود. حتی ثابت شده که نوشیدن آب در اوایل صبح بسیار بهتر از قهوه و سایر نوشیدنی ها منجر به کنترل فشار خون می شود. آب میوه های مختلف و نوشابه های سودا به هیچ وجه نمی توانند جایگزین آب آشامیدنی شوند.

مصرف منظم آب علاوه بر افزایش متابولیسم، منجر به احساس سیری طولانی مدت و کاهش وزن پیروز تر خواهد شد. هنگامی که بدن کم آب است، بدن به دلایل متعددی چاقی و ابتلا به بسیاری از بیماری ها را تجربه میکند:

خشکی پوست: کم آبی بدن همچنین احتمال بروز اگزما، آکنه و پسوریازیس را افزایش می دهد. ترک و خشکی پوست لب نیز یکی دیگر از نشانه های کم آبی بدن است.

مسائل گوارشی: مقادیر کم آب و مواد معدنی قلیایی مانند منیزیم و کلسیم منجر به مسائل هضم مانند گاستریت، زخم معده و ریفلاکس اسید می شود.

کاهش متابولیسم: بدن شما برای سوزاندن کالری به آب نیاز دارد. اگر حتی به طور خفیف دچار کم آبی شوید، ممکن است سوخت و ساز بدنتان کند شود. در یک مطالعه، افراد بزرگسالی که در یک روز، 8 لیوان آب یا بیشتر نوشیده بودند نسبت به آنهایی که 4 لیوان آب خورده بودند، کالری بیشتری سوزاندند. برای هیدراته ماندن، قبل از هر وعده غذایی یا میان وعده، یک لیوان آب یا یک نوشیدنی غیر شیرین دیگر بنوشید. همچنین در میان وعده به جای چوب شور یا چیپس از میوه ها و سبزیجات تازه استفاده کنید زیرا آنها به طور طبیعی حاوی آب هستند.

آلرژی و آسم: هنگامی که بدن آب خود را از دست می دهد، راه های هوایی را برای ذخیره کردن آب محدود می کند و این دلیلی برای ابتلا به آسم و آلرژی است. همچنین ثابت شده که کم آبی بدن موجب می شود برخی گلبول های سفید اسید آمینه هیستیدین را به هیستامین تبدیل کنند که واکنش های آلرژیک را تحریک می کند. هنگامی که آب کافی به بدن می رسد، این گلبول ها تولید هیستامن خود را کاهش می دهند و نشانه های تنفسی از بین می فرایند.

دیابت بزرگسالان: دیابت بزرگسالان بر اثر کم شدن آب بدن به وجود می آید. بدن با کاهش ترشح انسولین، به کم شدن آب پاسخ می دهد. انسولین، اگر به میزان طبیعی ترشح شود، آب را به تمام سلول های بدن عرضه می کند و اندام های مهمی مانند مغز از کم آبی بدن رنج نمی برند.

مسائل مثانه و کلیه: هنگامی که بدن شما به مقادیر کافی آب دریافت نمی کند، سموم و زباله ها شروع به رشد می کنند و این فرایند التهاب، درد و عفونت کلیه ها و مثانه را به همراه دارد.

آرتریت: آرتریت روماتوئید یکی از عوارض کم شدن آب بدن است. این شرایط موجب درد مفاصل می شود. علائم این بیماری تا حد زیادی با مصرف آب و تامین املاح بدن کاهش می یابد.

گرسنگی کاذب: اگر خیلی تشنه باشید، ممکن است بدن تان سیگنال های غلط به گیرنده های گرسنگی در مغز بفرستد. در بسیاری موارد، وقتی بدن کم آب می شود، تمایل فرد به مصرف غذاهای نمکی افزایش می یابد. پس بار دیگر که احساس گرسنگی کردید، بد نیست یک لیوان آب بنوشید و ببینید آیا احساس گرسنگی تان برطرف می شود یا خیر. بسیاری از افراد در مواقعی که بدن شان کم آب شده است، به مصرف غذاهای شیرین تمایل پیدا می کنند. این مورد معمولا در صورتی اتفاق می افتد که بدن در تولید گلیکوژن مشکل داشته باشد.

در این زمینه بخوانید:

با فرد مبتلا به سرطان چگونه رفتار کنیم؟ چند نکته کاربردی

لب مرز ابتلا به دیابت هستید؟ خوردن 7 ماده غذایی را کنترل کنید!

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 27 آبان 1400 بروزرسانی: 27 آبان 1400 گردآورنده: aliporerahmati.ir شناسه مطلب: 1160

به "8 بیماری که با نخوردن آب سراغ مان می آید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "8 بیماری که با نخوردن آب سراغ مان می آید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید