انواع چاشنی های خوشمزه مخصوص سالاد
به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع چاشنی خوشمزه سالاد را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش، چاشنی های خوشمزه اگر درست آب دیده گردد می تواند طعم سالاد رابه کل عوض و هوادار های زیادی پیدا کند.در این مطلب به معرفی انواع چاشنی های سالاد می پردازیم. امیدواریم لذت و استفاده لازم را ببرید.
- طرز تهیه چیز کیک زردآلو
یک سوم فنجان روغن زیتون فوق بکر
دو قاشق رستوران روغن کنجد
یک چهارم فنجان سرکه برنج
یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
دو قاشق رستوران سس سویا
یک قاشق رستوران عسل
دو قاشق رستوران زنجبیل تازه رنده شده یا دو قاشق چای خوری پودر زنجبیل
تمامی مواد را دریک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند شیشه را تکان دهید. چاشنی سالاد خودرا حداقل 30 دقیقه و ترجیحا به مدت دو ساعت پیش از میل در یخچال به حال خود رها کنید تا مزه ها در هم ترکیب شوند.
اندازه میل: دو قاشق رستوران
کالری: 123
چربی کل: 12.4 گرم
کلسترول: -
سدیم: 220.7 میلی گرم
کربوهیدرات کل: 2.9 گرم
فیبر خوراکی: 0.1 گرم
قند: 2.2 گرم
پروتئین: 0.4 گرم
مناسب برای مزه دار کردن گوشت، سالاد های آسیایی، سالاد رشته سرد
یک چهارم فنجان سرکه
دو قاشق رستوران خردل دیژون
نصف فنجان روغن زیتون فوق بکر
پوست و آب یک عدد لیمو حدود چهار قاشق رستوران آبلیمو و سه قاشق چای خوری پوست لیمو
یک حبه سیر به خوبی خرد شده یا یک قاشق چای خوری پودر سیر
یک قاشق رستوران عسل
یک قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
یک قاشق رستوران ارگانو تازه خرد شده یا دو قاشق رستوران ارگانو خشک شده
1. تمامی مواد را دریک شیشه با درب تنگ ریخته و تا زمانی که به خوبی ترکیب شوند شیشه را تکان دهید.
2. چاشنی سالاد خودرا حداقل 30 دقیقه و ترجیحا به مدت دو ساعت پیش از میل در یخچال به حال خود رها کنید تا مزه ها در هم ترکیب شوند.
اندازه میل: دو قاشق رستوران
کالری: 133
چربی کل: 13.6 گرم
کلسترول: -
سدیم: 333.2 میلی گرم
کربوهیدرات کل: 2.9 گرم
فیبر خوراکی: 0.4 گرم
قند: 2.2 گرم
پروتئین: 0.2 گرم
منبع: آکا ایران
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان