طرز تهیه مربای زنجبیل تازه

به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، مربای زنجبیل یکی از انواع مربا است که طبع گرمی دارد.

طرز تهیه مربای زنجبیل تازه

مربای زنجبیل با زنجبیل تازه درست می گردد و خواص زیادی دارد. تهیه این مربا کمی وقت گیر است، ولی به طعم خوب آن می ارزد. مربای زنجبیل با نان و کره، صبحانه ای دلچسب برای روزهای سرد است. این مربا را علاوه بر صبحانه، به عنوان دسر هم می توان سرو کرد. طرز تهیه مربای زنجبیل را در وبلاگ علیپور رحمتی بخوانید.

مواد لازم تهیه مربای زنجبیل :

  • زنجبیل تازه: 200 گرم
  • شکر: 200 گرم
  • آب: یک و نیم لیوان
  • آبلیمو: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه مربای زنجبیل :

زنجبیل را پوست گرفته و به صورت خلالی یا نگینی خرد یا با پوست، ورقه ای کنید.

زنجبیل خرد شده را 15 دقیقه در آب بجوشانید؛ سپس آن را آبکش نموده، در صافی بریزید و آب سرد روی آن بگیرید.

زنجبیل را دوباره در آب بجوشانید و آبکش کنید. این کار را 4 تا 5 بار تکرار کنید تا تلخی زنجبیل از بین برود. البته اگر تندی زنجبیل را دوست دارید، می توانید این کار را کمتر انجام دهید.

پس از اینکه تلخی زنجبیل از بین رفت، آن را چند ساعت در کاسه آب سرد بگذارید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.

شکر و آب را در قابلمه ای بریزید و آن را روی شعله متوسط بگذارید تا بجوشد؛ سپس زنجبیل را به مخلوط شکر و آب افزوده، بگذارید شهد مربا قوام بیاید.

اگر شهد مربا زیاد بود، می توانید در مرباهایی مانند مربای هویج از آن بهره ببرید.

به خاطر طعم قوی زنجبیل، این مربا نیازی به افزودن وانیل و گلاب ندارد.

در اواخر پخت مربا، آبلیمو را به آن اضافه نموده، قابلمه را از روی شعله بردارید تا مربا سرد گردد.

مربای خنک شده را در ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگه دارید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، وبلاگ علیپور رحمتی را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک مربای خوشمزه مربای کدو حلوایی، ترد و مجلسی را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 9 فروردین 1399 بروزرسانی: 27 فروردین 1399 گردآورنده: aliporerahmati.ir شناسه مطلب: 104

به "طرز تهیه مربای زنجبیل تازه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای زنجبیل تازه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید