طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه

به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، در این مطب طرز تهیه این دیپ خوشمزه، مفید و آسان را برایتان گذاشتم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه

به گزارش، گواکاموله یک دیپ یا سس مکزیکی هست که پایه اصلی آن را آووکادو تشکیل میدهد و به عنوان یک مزه در کنار انواع چیپس و سبزیجات و ... سرو میشود. در این مطب طرز تهیه این دیپ خوشمزه، مفید و آسان را برایتان گذاشتم. با ما همراه باشید.

آووکادو: 1 عدد

گشنیز: 1 مشت

سیر: 1 حبه

لیموترش: 1 عدد

گوجه فرنگی: 1 عدد کوچک

پیاز: 1 عدد کوچک

برای تهیه گواکاموله باید حتما از آووکادو رسیده استفاده کنین تا در نهایت دیپ کرمی مانند بشه. ابتدا آووکادو رو داخل غذاساز بریزین.

حالا چند پالس بزنینش تا خوب پوره و کرمی بشه.

بعد گشنیز، سیر، لیموترش و به مقدار کافی نمک بهش اضافه کنین.

مجددا چند پالس بزنین تا یه پوره یکنواخت بدست بیاد.

بعد پوره رو داخل یه کاسه بریزین و گوجه و پیازی که ریز خرد کردین رو بهش اضافه کنین.

مواد رو مخلوط کنین.

حالا کافیه تا گواکوموله چند ساعت داخل یخچال باشه تا خوشمزه تر شده و آماده سرو بشه.

منبع: برترین ها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 20 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: aliporerahmati.ir شناسه مطلب: 175

به "طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید