طرز تهیه یک پیتزای رژیمی و کم کالری

به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، این روزها که به دلیل ترس از کرونا در منزل به سر می بریم و به غذاها و فست فودهای بیرونی هم نمی تونیم اعتماد کنیم، بهترین فرصت برای آشپزی خونگیه. از یه طرف نمی شه از غذاهای لذیذی مثل پیتزا گذشت، از طرف دیگه نگرانی بابت افزایش وزن مثل یه ترمز عمل می کنه و مانع خوردن غذاهای خوشمزه می شه.

طرز تهیه یک پیتزای رژیمی و کم کالری

ما با در نظر دریافت تمامی این مسائل در این ایام تصمیم گرفتیم طرز تهیه یه غذای رژیمی، اما خوشمزه رو به شما آموزش بدیم. این پیتزای کم کالری رو می تونید بدون عذاب وجدان نوش جان کنید.

مواد لازم

فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد عظیم

فلفل دلمه ای زرد: 2 عدد عظیم

زیتون سبز خردشده: یک دوم فنجان

جعفری تازه: یک چهارم فنجان خرد شده

سرکه قرمز: دو قاشق چای خوری

روغن زیتون: سه چهارم قاشق غذا خوری

فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چای خوری

پنیر پیتزای ایتالیایی: 450 گرم

پنیر پارمسان تازه رنده شده: 6 قاشق غذا خوری

روش پخت پیتزا فلفل دلمه ای

فر یا ماکروفر را از قبل روشن کنید تا گرم گردد.

فلفل دلمه ای ها را به درازا دو نیم کنید و دانه های آن را خارج کنید.

نیمه های فلفل دلمه ای را به صورتی که پوستشان رو به بالا باشد در یک ورق فویل قرار دهید و با دست صافشان کنید.

به مدت 15 دقیقه بگذارید تا پخته گردد.

سپس در یک کیسه با قابلیت زیپ شدن قرارشان دهید و در آن را ببندید (فلفل ها را در حالی که گرم هستند داخل کیسه قرار ندهید).

اجازه دهید 15 دقیقه بماند. سپس پوست فلفل ها را بکنید و آن ها را قطعه قطعه کنید.

در یک کاسه فلفل ها را با زیتون سبز، جعفری، سرکه و روغن زیتون مخلوط کنید.

فر را تا دمای 350 درجه سانتی گراد گرم کنید.

ترکیب فلفل دلمه ای را روی خمیر پیتزا به صورت مساوی تقسیم کنید.

پنیر را نیز روی آن بریزید.

اجازه دهید به مدت 7 دقیقه در دمای 350 درجه بپزد تا زمانی که پنیر آب گردد.

پیتزا را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید.

اطلاعات تغذیه ای پیتزا فلفل دلمه ای

اطلاعاتی که در ادامه آمده مربوط به یک قطعه از این پیتزا است (یک دوازدهم). یعنی هر وعده شامل یک قطعه می گردد (شخصی که بیش از این میزان کالری مجاز است که استفاده کند می تواند بیش از یک قطعه میل کند).

کالری در یک وعده: 104 کالری

کالری حاصل از چربی در یک وعده: 28%

چربی در یک وعده: 3.2 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 1.5 گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: 0.8 گرم

پروتئین در یک وعده: 4.6 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 15.5 گرم

فیبر در یک وعده: 2.1 گرم

کلسترول در یک وعده: 2 میلی گرم

آهن در یک وعده: 0.9 میلی گرم

سدیم در یک وعده: 301 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 62 میلی گرم

منبع: مجله سلامتی دکتر کرمانی

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 18 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: aliporerahmati.ir شناسه مطلب: 237

به "طرز تهیه یک پیتزای رژیمی و کم کالری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک پیتزای رژیمی و کم کالری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید