چین چگونه به احیای اقتصاد جهان کمک می کند؟
به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، به عنوان اولین رویداد مهم اقتصادی و تجاری بین المللی آنلاین و آفلاین از زمان شیوع کرونا در چین، نمایشگاه تجارت خدمات میزبان 18000 شرکت و موسسه از 148 کشور و منطقه و 100 هزار شرکت کننده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از رادیو بین المللی چین، نمایشگاه تجارت خدمات بین المللی 2020 روز 4 سپتامبر (14 شهریور) در چین افتتاح شد و شی جین پینگ رهبر چین در سخنرانی ویدئویی خود در این نشست سه پیشنهاد درمورد گسترش و توسعه همکاری ها در زمینه صنعت خدمات ارائه داد و مجموعه ای از تدابیر چین در این زمینه را گفت که عزم پایدار چین برای گسترش درهای باز و مسئولیت یک کشور بزرگ در پیشبرد اقتصاد باز جهانی و ایجاد جامعه بشری با سرنوشت مشترک را نشان می دهد و با پیام اعتماد به نفس و تزریق نیروی محرکه به فرایند توسعه جهان همراه بوده است.
به عنوان اولین رویداد مهم اقتصادی و تجاری بین المللی آنلاین و آفلاین از زمان شیوع کرونا در چین، نمایشگاه تجارت خدمات میزبان 18000 شرکت و موسسه از 148 کشور و منطقه و 100 هزار شرکت کننده است.
شی جین پینگ در سخنرانی خود تحلیلی عمیق از چالش ها و فرصت های پیش روی اقتصاد امروز جهان انجام داد و اظهار داشت که همکاری رو به جلو و باز در صنعت خدمات به طور فزاینده ای به یک نیروی مهم برای توسعه تبدیل می شود. طبق آمار، 60 درصد از تولید اقتصادی فعلی جهان از صنعت خدمات حاصل می شود و صادرات خدمات که 20 درصد از صادرات جهانی را تشکیل می دهد، تقریباً نیمی از ارزش افزوده تجارت خارجی جهان را تشکیل می دهد.
در مواجهه با تأثیرات اپیدمی کرونا، چگونه می توان افتتاح و همکاری در صنعت خدمات را به پیش سوق داد و نقش بیشتر آن در کمک به توسعه جهانی ایفا کرد؟
شی جین پینگ پیشنهادهای سه گانه ای را درباره تداوم اجرای سیاست درهای باز و توسعه همکاری در زمینه صنایع خدماتی بر پایه همکاری برای ایجاد یک فضای باز و فراگیر، تزریق نیروی محرکه به همکاری های مبتنی بر نوآوری و خلاقیت و تأمین کننده منافع متقابل و برد-برد را بیان کرد. روشن است که این پیشنهادهای سه گانه بر ویژگی های تجارت خدمت و گرایش توسعه و ضرورت همکاری بین ا لمللی متمرکز بوده و بسیار واقع بینانه است.
رهبر چین همچنین مجموعه ای از اقدامات پکن برای ارتقای درهای باز و همکاری در صنعت خدمات را به عنوان عامل گسترش درهای باز گفت، به جهانیان نشان داد که چین همواره مهم ترین حامی اقتصاد آزاد در جهان و سیستم تجارت چند جانبه بوده است.
به عنوان مثال، شی جین پینگ گفت که چین سیستم مدیریت فهرست منفی تجارت خدمات فرامرزی را ایجاد و بهبود می بخشد، همچنان دسترسی به بازار صنعت خدمات و گسترش واردات خدمات با کیفیت بالا را گفت که این امر به جهان کمک می کند تا بهتر از فرصت های بازار بزرگ چین بهره مند شوند.
شایان ذکر است که شی جین پینگ در سخنرانی خود گفت چین به منظور ایفای نقش بهتر پکن در جریان راه اندازی صنایع خدماتی چین، از تاسیس یک منطقه نمونه جامع گسترش درهای باز صنایع خدماتی کشوری در پکن حمایت می کند. این اقدامات شرایط جدید اصلاحات و درهای باز را به سطحی بالاتر خواهد رساند و علاوه بر بهبود پیوسته ساختار تجارت چین، پشتیبانی قوی از توسعه اقتصاد چین و اقتصاد جهان فراهم خواهد آورد.
باز شدن اقتصاد جهانی به شکوفایی منجر می شود و بسته شدن آن به زوال. این قانون توسعه جامعه بشری است. بر اساس احترام و درک این قانون، از نمایشگاه گوانجو تا نمایشگاه بین المللی واردات و سپس نمایشگاه تجارت خدمات، چین همواره با اقدامات واقعی، اقتصاد باز را در جهان به پیش برده و پی در پی تعهدات خود مبنی بر توسعه همراه با جهان و ایجاد جامعه ای بشری با سرنوشت مشترک را عملی کرده است.
منبع: خبرگزاری تسنیم