رازهای ساده و جادویی برای خوشمزه شدن حلیم

به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، حلیم یکی از پرطرفدارترین غذاها در سفره های افطار است. این غذا طرز تهیه و ترفندهای خاصی دارد که می توانید با استفاده از آن ها خوشمزه ترین حلیم را بپزید.

رازهای ساده و جادویی برای خوشمزه شدن حلیم

حلیم ایرانی یکی از محبوب ترین غذاها به خصوص در ماه مبارک رمضان است. طرز تهیه این غذا که از ترکیب گندم و گوشت تهیه می گردد، بسیار آسان است، اما برای خوشمزه شدن آن باید نکاتی را رعایت نمایید. اگر قصد دارید برای افطارتان یک حلیم خوشمزه بپزید، فوت و فن هایی که در این بخش از مجله اینترنتی دلتا ارائه نموده ایم، به شما یاری خواهد نمود.

تهیه حلیم ایرانی با گوشت مناسب

برای تهیه یک حلیم خوشمزه و کشدار باید به نوع گوشت آن توجه کنید. گوشت قرمز با استخوان (گردن، سرسینه یا دنده گوسفندی) مناسب ترین گوشت برای طبخ حلیم است. بعلاوه برای تهیه حلیم ایرانی باید به میزان گوشت نیز توجه نمایید و نسبت گوشت به سایر مواد را 1 به 2 در نظر بگیرید؛ مثلا برای به ازای 1 کیلوگرم گندم، 500 گرم گوشت بهره ببرید.

اگر گوشت قرمز دوست ندارید، می توانید حلیم را با مرغ و گوشت بوقلمون نیز تهیه کنید اما خوش طعمی آن نسبت به گوشت کمتر است.

جدا پختن گندم و گوشت

برای خوشمزه تر شدن حلیم بهتر است گندم و گوشت را به صورت جداگانه بپزید و پس از پخت کامل با هم مخلوط کنید.

از بین بردن بوی زهم گوشت

یکی از راز های خوشمزه شدن حلیم و گرفتن بوی زهم گوشت استفاده از کمی دارچین یا چوب آن، در هنگام پخت گوشت قرمز خواهد بود.

کوبیدن گوشت

برای تهیه حلیم ایرانی کشدار و خوشمزه، گوشت مورد استفاده برای حلیم را پس از پختن باید از استخوان جدا نموده و سپس با گوشت کوب بکوبید. به هیچ وجه برای له کردن گوشت حلیم نباید از روش چرخ یا میکس کردن در غذاساز بهره ببرید.

استفاده از بلغور گندم

شما می توانید حلیم را با بلغور یا گندم پوست کنده هم درست کنید اما نتیجه کار با بلغور بهتر می گردد. بلغور گندم را یک شب قبل خیس و آب آن را چند بار عوض کنید.

جدا کردن پوست گندم

برای تهیه حلیم ایرانی با گندم پوست دار بعد از پخت گندم و لعابدار شدن آن، به یاری یک صافی، پوسته ها را جدا کنید. سپس گندم صاف شده را کم کم به گوشت کوبیده اضافه کنید و با گوشت کوب بکوبید تا گوشت از هم باز و با گندم کاملا یکدست گردد.

هم زدن گندم

هنگام پخت حلیم باید دائم گندم را هم بزنید تا ته نگیرد. بهتر است از ظروف تفلون و نچسب بهره ببرید. در زمان پخت گندم کف روی آن را بردارید و حرارت را روی حالت ملایم قرار دهید. وقتی گوشت را به گندم اضافه می کنید، یک قاشق غذا خوری روغن بریزید.

استفاده از نخود در حلیم

بعضی افراد برای از بین بردن بوی زهم گوشت حلیم و لعابدار شدن، در تهیه حلیم گندم از نخود هم استفاده می نمایند. اگر به دستور غذا و نان مخصوص افطار علاقه دارید، نان گردویی بدون فر مخصوص افطار را بخوانید.

سفت نشدن حلیم

برای اینکه حلیم شما سفت نگردد، تمام آب حلیم را تبخیر نکنید، بلکه بعد از اینکه آب اضافه حلیم تبخیر شد، حرارت را ملایم و پس از جا افتادن، شعله را خاموش کنید.

افزودن شیر به حلیم

در اصفهان برای تهیه حلیم ایرانی و بعد از پخت گندم و صاف کردن، به آرامی به آن شیر اضافه می نمایند روی حرارت قرار می دهند تا کاملا با شیر بپزد و طعم آن را بگیرد و بافتی کشدار پیدا کند. سپس مخلوط به دست آمده را با گوشت پخته شده مخلوط می نمایند.

شعله کم و پخت خوب حلیم

یکی از رازهای خوشمزه شدن حلیم ایرانی پخت خوب و جا افتادن این غذا است. معمولا برای پخت حلیم، به 8 تا 10 ساعت زمان احتیاج است. هر چقدر حلیم بیشتر روی شعله و با حرارت کم بپزد، خوشمزه تر می گردد.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی بامیه خانگی، شیرینی مناسب سفره افطار را بخوانید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 7 فروردین 1402 بروزرسانی: 7 فروردین 1402 گردآورنده: aliporerahmati.ir شناسه مطلب: 1521

به "رازهای ساده و جادویی برای خوشمزه شدن حلیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رازهای ساده و جادویی برای خوشمزه شدن حلیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید