طرز تهیه خورش قیمه با پنیر کبابی
به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، اضافه کردن ادویه ها و چاشنی ها طعم یک غذا را منحصر به فرد و به یادماندنی خواهند کرد. مثال عینی آن در طرز تهیه خورش قیمه با پنیر کبابی خودش را نشان می دهد. شاید برایتان جالب باشد که در ترکیب خورشت قیمه پنیر وجود داشته باشد. اما واقعیت این است که وجود پنیر کبابی در خورشت طعم بی نظیری را به غذا اضافه می نماید.
در دستور امروز، علاوه بر چاشنی و ادویه های معمول خورشت قیمه از پنیر کبابی هم استفاده شده است. جالب تر این که پنیر کبابی به علت پروتئین بالایی که دارد، به راحتی می تواند جایگزین گوشت و مرغ در غذا گردد. این جایگزینی به ویژه برای شما که طعم گوشت و مرغ را نمی توانید در غذا تحمل کنید، یک امتیاز محسوب می گردد. به این ترتیب، از پروتئین دریافتی روزانه تان محروم نمی مانید. اگر مایل هستید تا بیشتر در خصوص چگونگی استفاده از پنیر کبابی در خورش قیمه بدانید، با ادامه مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه قیمه با پنیر کبابی
- گوشت راسته یا مغز ران گوسفندی نیم کیلوگرم
- پنیر کبابی خرید آنلاین یک بسته
- آب یا استاک گوشت سه پیمانه
- پیاز بزرگ یک عدد
- لپه یک پیمانه
- لیمو عمانی پنج عدد
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- چوب دارچین دو تا سه تکه
- زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه اندازه کمی
- هل دو عدد
- زنجبیل رنده شده یک تکه کوچک
- گل محمدی یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش قیمه با پنیر کبابی
مرحله اول
برای درست کردن خورش قیمه باید تا جایی که ممکن است، گوشت خورشتی را ریز خرد کنید. پیازی را هم که برای درست کردن قیمه استفاده می کنید، حتما باید به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله دوم
داخل یک تابه کمی روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را داخل روغن خوب سرخ کنید. برای تهیه قیمه بسیار مهم است که پیاز خیلی خوب سرخ شده باشد. بنابراین پیاز را خام برندارید.
مرحله سوم
داخل تابه دیگری، اندازهی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. گوشت های خورشتی را که ریز خرد نموده اید به روغن اضافه نموده و صبر کنید تا یک طرف گوشت رنگ بگیرد. بعد از آن که یک طرف گوشت طلایی رنگ شد، گوشت را برگردانید تا طرف دیگر هم تفت بخورد.
مرحله چهارم
در ادامه مراحل قبل، چوب دارچین و زردچوبه را اضافه کنید. اجازه دهید تا زردچوبه به طور کامل رنگش عوض گردد. سپس، کمی فلفل و بعد لپه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
مرحله پنجم
حالا دو عدد هل را اضافه کنید و در همان حالت دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.
مرحله ششم
بعد از یک دقیقه پیازی که خوب سرخ کردید و طلایی رنگ شده را اضافه کنید. بعد از آن، اندازهی استاک مرغ (آب مرغ غلیظ شده) یا آب به مواد اضافه کنید. درِ خورش را ببندید تا خورش آرام آغاز به پختن و جا افتادن کند.
مرحله هفتم
در این فاصله لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ نموده و با آب، کمی بجوشانید. بعد از آن که لیموعمانی ها جوش خوردند، آب را دور ریخته و مجدد این کار را تکرار کنید. بعد از دوبار که لیمو عمانی ها خوب جوش خوردند، آن ها را در نیمه پخت به قابلمه خورش اضافه کنید.
مرحله هشتم
پنیر کبابی را از بسته بندی خارج نموده و به صورت مکعبی شکل خرد کنید. سپس، صفحه گریل را چرب نموده و پنیرها را روی آن سرخ کنید. گریل کردن دو طرف پنیر کبابی را تا زمان طلایی شدن رنگ پنیرها ادامه دهید.
مرحله نهم
زنجبیل رنده شده و پنیر کبابی را در آخر به خورش اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله دهم
بعد از این که قابلمه را از روی حرارت برداشتید، می توانید در صورت تمایل گل محمدی را اضافه کنید. خورش قیمه با پنیر کبابی آماده است. نوش جان!
منبع: کتاب کاله