طرز تهیه خوراک سیرابی ، غذای پیشنهادی آذربایجانی ها
به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، سیرابی معمولا از غذاهایی است که مورد پسند همه نیست و به خاطر بویی که زمان طبخ دارد، ما را از پخت و سرو آن منصرف می کند؛ اما ارزش غذایی این غذا به حدی بالاست که می توانیم با رعایت چند فوت و فن ساده، خوشمزه ترین سیرابی را درست کنیم.
به گزارش خبرنگاران، سیرابی معمولا از غذاهایی است که مورد پسند همه نیست و به خاطر بویی که زمان طبخ دارد، ما را از پخت و سرو آن منصرف می کند؛ اما ارزش غذایی این غذا به حدی بالاست که می توانیم با رعایت چند فوت و فن ساده، خوشمزه ترین سیرابی را درست کنیم. با سیرابی کلی غذا و آش می توانید بپزید، مثلا همین خوراک سیرابی که غذای سنتی مردم پلدشت از آذربایجان غربی است. غذایی خوشمزه و مقوی که دردسر زیادی هم برای پختن ندارد. در ادامه با طرز تهیه خوراک سیرابی آشنا می شوید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کتلت با دستور پخت مخصوص | بدون گوشت قرمز هم می توان کتلت درست کرد
طرز تهیه میگو پلو | فوت وفن درست کردن غذای لذیذ بوشهری ؛ هواری میگو
- مواد لازم برای 6 نفر
یک کیلو سیرابی خردشده
150 گرم لپه
یک عدد سیب زمینی
یک عدد پیاز
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
به اندازه لازم نمک، فلفل و زردچوبه
به میزان دلخواه آب لیمو
- طرز تهیه خوراک سیرابی
1- پیاز را ریز خرد کنید و بعد با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
پیاز بوی سیرابی را از بین می برد اگر فکر می کنید کافی نیست یک حبه سیر خردشده را هم با سیب زمینی به خوراک اضافه کنید.
2- سیرابی خردشده را به پیاز اضافه کنید و نمک، فلفل، زردچوبه را هم به همراه مقداری آب بیفزایید و بگذارید خوب بپزد.
3- لپه ها را که از قبل خیس کرده اید به سیرابی اضافه کنید.
4- بعد از این که لپه و سیرابی پخت، سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به بقیه موادتان اضافه کنید.
5- رب گوجه فرنگی را به سیرابی اضافه کنید و بگذارید چند قل بزند سه دقیقه قبل از این که سیرابی را از روی گاز بردارید، آب لیمو را به آن اضافه کنید.
منبع: آشپزی مثبت
منبع: همشهری آنلاین