طرز تهیه لازانیا با سس بلونز

به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، این لازانیا تقریبا همان مدلی است که همه در ایران درست می نمایند و فقط سس سفید آنها با هم فرق دارد.

طرز تهیه لازانیا با سس بلونز
  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 60 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

  • 450 گرم گوشت چرخ نموده
  • 2/3 پیمانه پیاز خرد شده
  • 5 حبه سیر رنده شده
  • 410 گرم کنسرو گوجه فرنگی
  • 425 گرم سس گوجه فرنگی
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 12 عدد نودل لازانیا
  • 425 گرم پنیر ریکوتا
  • یک عدد تخم مرغ درشت
  • نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • 1/3 پیمانه شیر
  • ¼ پیمانه جعفری تازه خرد شده
  • ¼ پیمانه ریحان تازه خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری اورگانو تازه خرد شده
  • روغن زیتون

طرز تهیه

  1. برای تهیه سس، گوشت چرخ نموده، پیاز و سیر را داخل یک قابلمه میانه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را تفت دهید تا گوشت ها رنگشان عوض گردد. کنسرو گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی، ¾قاشق چایخوری نمک و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. اجازه دهید مواد بجوشند و سپس حرارت را کم کنید تا حدود 30 دقیقه نیم جوش روی حرارت کم باشد. در قابلمه را بردارید، آن را هم بزنید و 15 دقیقه دیگر هم بدون در بپزید.
  2. در این فاصله، ورقه های لازانیا را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید.
  3. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه میانه، پنیر ریکوتا، تخم مرغ، ¼ پیمانه پنیر موزارلا، شیر، جعفری، ریحان، اورگانو و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  4. کف یک پیرکس مستطیلی روغن زیتون بریزید. یک لایه لازانیا بچینید، ¼ از مواد را روی آنها بریزید. ¼ از سس را بریزید و دوباره همین مراحل را تکرار کنید. در لایه آخر، بقیه پنیر موزارلا را بریزید. روی ظرف را فویل بکشید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شوند.
  5. فویل را بردارید و 15 دقیقه دیگر بپزید تا پنیرهای طلایی شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 432
  • چربی: 21 گرم
  • کلسترول: 94 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 35 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 6 گرم
  • پروتئین: 25 گرم
  • پتاسیم: 533 میلی گرم
  • کلسیم: 236 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
  • سدیم: 835 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 20 مرداد 1401 بروزرسانی: 20 مرداد 1401 گردآورنده: aliporerahmati.ir شناسه مطلب: 1414

به "طرز تهیه لازانیا با سس بلونز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لازانیا با سس بلونز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید