طرز تهیه لازانیا با سس بلونز
به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، این لازانیا تقریبا همان مدلی است که همه در ایران درست می نمایند و فقط سس سفید آنها با هم فرق دارد.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 60 دقیقه
- زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
- 450 گرم گوشت چرخ نموده
- 2/3 پیمانه پیاز خرد شده
- 5 حبه سیر رنده شده
- 410 گرم کنسرو گوجه فرنگی
- 425 گرم سس گوجه فرنگی
- یک قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 12 عدد نودل لازانیا
- 425 گرم پنیر ریکوتا
- یک عدد تخم مرغ درشت
- نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- 1/3 پیمانه شیر
- ¼ پیمانه جعفری تازه خرد شده
- ¼ پیمانه ریحان تازه خرد شده
- یک قاشق غذاخوری اورگانو تازه خرد شده
- روغن زیتون
طرز تهیه
- برای تهیه سس، گوشت چرخ نموده، پیاز و سیر را داخل یک قابلمه میانه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را تفت دهید تا گوشت ها رنگشان عوض گردد. کنسرو گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی، ¾قاشق چایخوری نمک و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. اجازه دهید مواد بجوشند و سپس حرارت را کم کنید تا حدود 30 دقیقه نیم جوش روی حرارت کم باشد. در قابلمه را بردارید، آن را هم بزنید و 15 دقیقه دیگر هم بدون در بپزید.
- در این فاصله، ورقه های لازانیا را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید.
- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه میانه، پنیر ریکوتا، تخم مرغ، ¼ پیمانه پنیر موزارلا، شیر، جعفری، ریحان، اورگانو و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- کف یک پیرکس مستطیلی روغن زیتون بریزید. یک لایه لازانیا بچینید، ¼ از مواد را روی آنها بریزید. ¼ از سس را بریزید و دوباره همین مراحل را تکرار کنید. در لایه آخر، بقیه پنیر موزارلا را بریزید. روی ظرف را فویل بکشید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شوند.
- فویل را بردارید و 15 دقیقه دیگر بپزید تا پنیرهای طلایی شوند.
ارزش غذایی
- کالری: 432
- چربی: 21 گرم
- کلسترول: 94 میلی گرم
- کربوهیدرات: 35 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 6 گرم
- پروتئین: 25 گرم
- پتاسیم: 533 میلی گرم
- کلسیم: 236 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم
- سدیم: 835 میلی گرم
انتشار: 20 مرداد 1401
بروزرسانی: 20 مرداد 1401
گردآورنده: aliporerahmati.ir
شناسه مطلب: 1414
به "طرز تهیه لازانیا با سس بلونز" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لازانیا با سس بلونز"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید