خبرنگاران ملاقات سرمایه گذاران ایتالیایی با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم
به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، قشم- خبرنگاران- نماینده دانشگاه یوتیلماساپیینزای رم (University of Rome UnitelmaSapienza) در ایران به همراه سرمایه گذاران ایتالیایی و ایرانی شرکت انسا مروارید قشم روز دوشنبه با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با ملاقات کردند.
با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
میکله جیانونه (Michael Gianano) در این ملاقات گفت: جزیره قشم از نظر تجارت و جذب جهانگرد هنوز پتانسیل های پنهان زیادی دارد که می تواند به بهره برداری برسد.
وی اضافه نمود: امیدواریم با همکاری سازمان منطقه آزاد قشم بتوان گام های مهمی برای توسعه قشم در حوزه های مختلف صنعتی و جهانگردی برداریم.
معاون امور آموزش بخش ای.لرنینگ (E-Learning) دانشگاه ساپیینزا ادامه داد: قشم ظرفیت های زیادی دارد که باید بیشتر به اروپا معرفی گردد.
وی توضیح داد: باید بتوانیم جزیره قشم را به عنوان درگاهی برای ایجاد ارتباطات نزدیک تر بین ایران و اروپا معرفی کنیم.
نماینده دانشگاه ساپیینزا (Sapienza) در ایران اضافه نمود: سعی می گردد به وسیله شرکت انسا مروارید قشم دانش، فناوری صنعت، صنایع و برندهای معتبر به قشم منتقل گردد.
طراح و مشاور شرکت انسا مروارید قشم نیز در این ملاقات گفت: این شرکت در زمینه عرضه محصولات معاف از مالیات در پنج نقطه جزیره شامل فرودگاه بین المللی قشم و بنادر طرح هایی در دست اجرا دارد که می تواند به ظرفیت جذب جهانگرد در این منطقه منجر گردد.
مجتبی علی نورفشکی اضافه نمود: راه اندازی فروشگاه زنجیره ای اشتغالزایی بالایی برای مردم جزیره به همراه خواهد داشت که می توان به مشاغلی مانند فروش صنایع دستی، سوغات، پوشاک ایرانی و ... در آن اشاره نمود.
به گفته وی، بخش دیگر فعالیت های فروشگاه های زنجیره ای، فروش کالاهای خارجی با برندهای معتبر و اصیل است که می تواند رقیبی برای کشورهای همسایه گردد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز گفت: انتقال تکنولوژی و مشاوره برای ارتقای سطح جهانگردی قشم 2 هدف مهم است که باید مد نظر سرمایه گذاران باشد.
حمیدرضا مومنی اضافه نمود: ساماندهی به فعالیت های بومیان در حوزه جهانگردی و ارتقای آن بهسطح بین المللی با در نظر دریافت استانداردهای جهانی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و 500 کیلومتر در سال های 1369 و 1370 با تصمیم دولت به 2 بخش منطقه آزاد با مساحت 300 کیلومتر و منطقه ویژه مالی با مساحت یکهزار و 200 کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایه های خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدف های ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با 150 هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول 150 کیلومتر و عرض میانگین 11 کیلومتر در آب های خلیج فارس گسترده شده است.
منبع: ایرنا