طرز تهیه دسر پان اسپانیایی قالبی

به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، دسر پان نوعی دسر اسپانیایی است که به صورت قالبی یا تک نفره درست می گردد و به عنوان یک میان وعده یا پس غذا سرو می گردد. این دسر یکی از دسرهای محبوب در میان افرادی است که به خوردن شیرینی های تر علاقه دارند. در این مطلب شما را طرز تهیه دسر پان اسپانیایی قالبی آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه دسر پان اسپانیایی قالبی

دسر، نوعی خوراکی است که در فرهنگ آشپزی کشور های مختلف گاهی به آن پس غذا نیز می گویند. معمولاً در خاتمه یک وعده غذایی مصرف می گردد و غالبا جزو مواد غذایی شیرین می باشد. واژه دسر از کلمه فرانسوی desservir به معنی جمع کردن روی میز، گرفته شده است.

دسر های مشترک غربی عبارتند از: کیک کرم کارامل، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکوییت، شیرینی، انواع پای و . در بعضی کشور ها برای مصرف دسر از قاشق مخصوصی که اندازه آن بین قاشق چایخوری و قاشق غذاخوری است، استفاده می نمایند. اولین دسر ها آبنبات هایی بودند که از خرمای خشک و موم کندوی زنبور عسل درست می شدند. در قرون وسطی زمانی که شکر برای اولین بار تولید شد، مردم از طعم شیرینی ها لذت می بردند و شیرینی، یک نوع خوراکی جدید به حساب می آمد. اما چون شکر بسیار گران بود فقط افراد ثروتمند از شیرینی ها و دسر ها بهره مند بودند. ریشه اولین دسر ها محبوب، مانند بستنی های منجمد، به قرون وسطی بر می گردد زمانی که خانواده سلطنتی یخ مزه دار شده با عسل یا شربت میوه را درخواست کردند.

اقسام دسر امروزه بسیار متنوع است و ما در این قسمت سعی کرده ایم نمونه ای دسر اسپانیایی به نام دسر پان را به شما آموزش دهیم که در مراسم مختلفی مثل میهمانی های رسمی، میهمانی های محبت آمیز و یا برای خانواده مناسب است.

طرز تهیه دسر پان

مواد لازم
آرد سفید75 گرم
نشاسته ذرت75 گرم+1 قاشق غذاخوری
شکر150 گرم+ 4 قاشق غذاخوری
شیر1 لیوان
وانیلکمی
نمکیک پینچ
تخم مرغ5 عدد+ 1 عدد
خامه40 گرم
پودر کاکائو1.5 قاشق غذاخوری
کره1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را در کمی شیر حل کنید.
  2. بقیه شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم گردد.
  3. یک عدد تخم مرغ را با 4 قاشق غذاخوری شکر و کمی وانیل مخلوط کرده و با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ گردد و سپس به آرامی به شیر روی حرارت اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یکدست گردد.
  4. نشاسته ذرت حل شده در شیر را به همراه کره به مخلوط فوق اضافه کرده و مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا مثل غلیظ گردد، سپس خامه را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
  5. مقداری از مواد را با پودر کاکائو مخلوط کنید تا کرمی شکلاتی رنگ درست گردد و بقیه را به صورت کرم سفید رنگ نگه دارید.
  6. زرده و سفیده 5 عدد تخم مرغ را از هم جدا کرده و در دو ظرف جداگانه بریزید.
  7. به اندازه یک پینچ نمک به سفیده اضافه کنید.
  8. شکر را به دو قسمت تقسیم کنید، نیمی از آن را به سفیده و نیم دیگر را به زرده اضافه کنید.
  9. سفیده و شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفیده پف کند و وقتی ظرف را برمی گردانید از آن نریزد.
  10. زرده و شکر را با همزن آنقدر بزنید تا کرم رنگ گردد؛ سپس وانیل را به آن اضافه کنید.
  11. آرد سفید و آرد ذرت را مخلوط کرده و به زرده زده شده اضافه کنید و کمی با همزن بزنید.
  12. برای اینکه خمیر سبکتر گردد، چند قاشق از سفیده زده شده را به مخلوط زرده و آرد اضافه کرده و کمی با همزن بزنید.
  13. سپس بقیه سفیده زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به آرامی آن را فولد کنید (به صورت دورانی به آرامی مخلوط کنید).
  14. قالب مورد نظر را چرب کنید، خمیر را در قالب ریخته و به مدت 40-35 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  15. پس از پختن از فر خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک گردد، سپس روی آن را با یک لایه از کرم شکلاتی و بعد با یک لایه از کرم سفید بپوشانید و کمی پودر کاکائو روی آن بپاشید.

اصولا دسر به قسمتی از غذا گفته می گردد که پس از سرو غذا اصلی در سفره وجود دارد. افرادی که قصد دارند از وزن خود بکاهند بهتر است بعضی دسر ها را وارد برنامه غذایی خود نمایند. بعضی دسر ها مانند ماست به دلیل کالری کم و انواع پروتیین بسیار مفید هستند و مصرف آن ها می تواند باعث کاهش وزن گردد. در اروپا هنوز هم دسر را میوه ای می دانند که در آخر غذا مصرف می گردد. اگرچه اغلب همراه با میوه، یک پودینگ یا شیرینی خمیری یا سوفله و یا تارت نیز سرو می نمایند. بعضی از آمریکایی ها در آخر غذا شیرینی می خورند و افرادی که به آن کشور مسافرت می نمایند از انواع و اقسام دسرهایی که در آن کشور رایج است تعجب می نمایند، چون علاوه بر مجموعه دسر های متنوع در ممالک مختلف مثل پودینگ از انگلستان، تارت از آلمان و اتریش، مرنگ از فرانسه، و سوفله ها از ایتالیا؛ آمریکایی ها اقسام بستنی و کیک های میوه ای را نیز به جای دسر سرو می نمایند. شما در این مقاله با طرز تهیه دسر پان اسپانیایی آشنا شدید، این دسر خوشمزه را درست کنید و نظر خود را در این مورد، با ما در میان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 1 اسفند 1399 بروزرسانی: 1 اسفند 1399 گردآورنده: aliporerahmati.ir شناسه مطلب: 744

به "طرز تهیه دسر پان اسپانیایی قالبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر پان اسپانیایی قالبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید