طرز تهیه رولت گوشت با جعفری و گردو
به گزارش وبلاگ علیپور رحمتی، رولت گوشت به علت گوشت و گردو بسیار مقوی است. برای غذای افطاری نیز به علت این مواد مقوی فوق العاده است. طرز تهیه رولت گوشت بسیار ساده و راحت و از غذاهای پرطرفدار است. درست کردن این غذا به تبحر خاصی احتیاج ندارید و با یک بار درست کردن این غذا برای ناهار عاشقش خواهید شد. مواد لازم برای رولت گوشت گوشت چرخ نموده و پیاز و سیر است. در خبرنگاران بلاگ طرز تهیه آن را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه رولت گوشت:
- گوشت چرخ نموده: 500 گرم
- پیاز: 2 عدد میانه
- سیر: 2 حبه
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
- پودر سوخاری: به مقدار کافی
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق
پیازها را خرد و نگینی نموده و با سیر رنده شده به همراه گوشت چرخ نموده و نمک و فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی در غذا ساز می اندازیم تا مواد به خورد گوشت برود.
گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم به طوری که در هر رول گوشت مواد را قرار دهیم. کف سینی مقداری پودر سوخاری می ریزیم. گوشت را به صورت یکنواخت روی سینی پخش می کنیم به طوری که لبه های آن نیز مانند داخل گوشت گردد و ضخیم نباشد.
مواد لازم داخل رولت گوشت:
- تخم مرغ: 2 عدد
- جعفری و گشنیز: 3 قاشق غذاخوری
- زرشک: 3 قاشق غذاخوری
- گردو خردشده: 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ ها را بگذارید تا بپزد. سپس پوست آن ها را بکنید و آن را حلقه حلقه کنید. جعفری و گشنیز خردشده را روی گوشت چرخ نموده بریزید. سپس تخم مرغ ها را روی سبزی ها بچینید. با کمی نمک و فلفل آن را طعم دار کنید. لبه های گوشت را به هم بچسبانید. داخل ماهی تابه ای کمی روغن بریزید و رولت را کمی سرخ کنید. به طوری که پشت و روی گوشت کمی تغییر رنگ دهد.
در رولت دیگری گردو و زرشک و در صورت دلخواه پیازداغ بریزید و دو طرف رولت را به هم بچسبانید. این رولت را مانند رولت قبلی در روغن سرخ کنید.
رولت ها را در ماهی تابه بزرگی قرار دهید. در ماهی تابه کوچکی رب گوجه فرنگی را با روغن تفت داده و با آب مخلوط می کنیم و کمی می گذاریم تا بجوشد. کمی نمک و فلفل نیز داخل آن می ریزیم. حالا این مواد را روی رولت ها ریخته و با شعله کم گاز می گذاریم به مدت 1 ساعت بپزد.
رولت گوشت تو پر ما آماده است. این نکته را مد نظر داشته باشید که با توجه به ذائقه تان می توانید مواد داخل رولت گوشت را پر کنید. به طور مثال با سبزیجات یا آلو هم خوشمزه خواهد شد. حتی می توانید داخل رولت را با سیب زمینی و هویج و زرشک پر کنید.
[aparat id=ot1Sd]آن را می توانید به قسمت های کوچک برش داده و با سبزی های پخته مانند بروکلی تزئین نمایید. این یک غذای نو بود. امیدوارم از آن خوشتان آمده باشد. برای مشاهده غذاهای دیگر به آشپزی خبرنگاران بلاگ سری بزنید.
منبع: اُکالا